De kaartpin

Een kaartpin is een flexibele kaarthouder / fotolijst met een uniek ontwerp en een persoonlijke touch. 

Hij bestaat uit twee gedeeltes: de houten pin van FSC © beukenhout, en de glazen bovenkant met afbeelding, ook wel de "Orb" genoemd.  Aan beide zit een sterke platte neodymium magneet. 

Door de foto of kaart tussen deze twee delen te klemmen met de magneetjes, ontstaat een unieke, persoonlijke en zeer flexibele standaard. Daarnaast zijn ze los van elkaar te gebruiken als sterke koelkastmagneet, houder voor visitekaartjes of als unieke houders voor je prijskaartjes / infokaarten in je winkel. Of gebruik ze als houder voor naamkaartjes tijdens een vergadering of sjiek diner. 

Ongeacht hoe groot de kaart of foto is, de kaartpin zorgt ervoor dat hij niet omvalt. Door het kiezen van jouw favoriete set, de gekozen "Orbs" , ontstaat een persoonlijk en originele fotolijst / kaarthouder.  De kaartpins worden geleverd in een mooie zwarte doos, het ideale cadeau om te geven en om te krijgen!

Bekijk hier ons volledige assortiment, wordt wekelijks aangevuld...


Retailer worden

Become a Kaartpin retailer

Hartelijk dank voor je interesse in onze producten! Wanneer je als winkelier of webshop-houder onze producten wilt verkopen, dan kun je een kortingscode aanvragen. Hiermee kun je dan met heel veel voordeel bestellen in onze shop. Stuur een email naar: info@kaartpin.nl, en geef hierin de volgende informatie 

-De bedrijfsnaam inclusief de naam van je website, omschrijving van je bedrijf en producten.

-Bedrijfsgegevens en KVK nummer.

Wanneer je (web)winkel is goedgekeurd, ontvang je zo snel mogelijk de kortingscode. 

Algemene voorwaarden Retailers: De Algemene voorwaarden van de webshop zijn hier ook van toepassing. In de productomschrijving graag "High5Wood" vermelden. Je mag de productfoto's uit onze shop gebruiken, ook op social media. Een tag in de foto zou leuk zijn....


Display starters set

Bestel nu het display starters pakket. Een prachtig display geschikt voor 20 kaartpins, compleet geleverd met 40 best verkochte kaartpins, handleidingen en visitekaartjes.

Display voor 20 kaartpins

Wordt geleverd met 40 van de best verkochte kaartpins uit de shop (dus compleet geleverd, 1 x houten display geschikt voor 20 kaartpins, 40 x kaartpin, 40 x handleiding en een aantal visitekaartjes. ) Ideaal voor op de toonbank.

Ook verkrijgbaar het display zonder kaartpins

Kaartpin met eigen logo!

Wil je een gepersonaliseerde kaartpin met bijvoorbeeld je eigen logo of afbeelding, dan is dit ook mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden bij onze customized kaartpin

Custom Kaartpin Fotohouder 

Personaliseer nu de kaartpin met je eigen logo of afbeelding. Een uniek en origineel promotie-artikel voor je onderneming. De minimale afname is 50 stuks. 

Met de "Customized Kaartpin" heb je een uniek cadeau in handen. Zo kun je het logo van je bedrijf als voorkant van de kaartpin laten drukken en heb je je eigen originele persoonlijke kaarthouder. Of kies je favoriete afbeelding of persoon. De mogelijkheden zijn enorm. Als menukaart houder op je bruiloft, als visitekaarthouder, als naamkaartjeshouder op een congres, of als kaarthouder voor je productomschrijving in je winkel, fysiek en online. Met je eigen logo in de "Orb" heb je een originele reclamedrager voor je onderneming.

Daarnaast is  een gepersonaliseerde kaartpin een uniek cadeautje om je klanten mee te verrassen. 


Privacy

In ons privacy statement lees je hoe we omgaan met uw persoonsgegevens.  Je vindt ook informatie over welke persoonlijke gegevens we verwerken en wat we ermee doen. En Je leest welke privacyrechten u heeft. Bijvoorbeeld recht op inzage, recht op rectificatie en verschillende vormen van recht van bezwaar. Bekijk hem hier.  

High5wood verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Deze zijn er uitsluitend voor het behandelen en verwerken van je bestelling. High5wood deelt enkel jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. High5wood verstrekt geen persoonsgegevens aan andere derden. Lees ook onze Algemene Voorwaarden en onze Disclaimer.

Privacy

Intellectueel Eigendom

De kaartpin-kaarthouder staat ingeschreven bij BOip (Benelux-Bureau voor Tekeningen en Modellen (BBTM) in het modellenregister intellectuele eigendom  onder nummer 88959/01 met vermelding van het voortbrengsel gevolgd door de aanduiding van de klasse(n) en onderklasse(n) / Kaarthouders (kl 03-01 ;19-04).  

Hierdoor is het model in samenhang beschermd in het modellenregister. Dit modelrecht geeft ons het recht om anderen te verbieden of juist toe te staan om gebruiksvoorwerpen te vercommercialiseren die eenzelfde totaalindruk opwekken bij geïnformeerde gebruikers. Bij inbreuk op ons modelrecht zullen wij een vordering tot schadevergoeding met dwangsom instellen (art. 14 lid 2 BTMW). Ook zullen wij overgaan tot een vordering tot afdracht van winst van degene die inbreuk heeft gemaakt op zijn recht (art. 14 lid 3). Daarnaast zullen wij de roerende zaken waarmee inbreuk is gemaakt op ons product opvorderen als ons eigendom of laten vernietigen (art. 14 bis lid 1). 


Ruilen en retourneren

Natuurlijk kijk je bij de aflevering van je bestelling of deze aan al je verwachtingen voldoet.
Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, neem dan binnen 24 uur, via e-mail, contact met ons op.
Je kunt dan een alternatieve set uitzoeken die we, na ontvangst van de retour zending, kosteloos aan je zullen opsturen. Heb je toch liever je geld terug, dan wordt het aankoopbedrag op je bankrekening terug gestort, eveneens na ontvangst van de retour zending.
We vragen bij retourneren wel van je of je dat binnen 14 dagen wilt doen! Uiteraard in de originele verpakking en onbeschadigd. In geval van retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

ruilen en retouren