Retailer worden | Wholesale

Hartelijk dank voor je interesse in onze producten! We zijn altijd op zoek naar leuke winkels die onze producten in hun assortiment willen zien. Wanneer je als winkelier of webshop-houder onze producten wilt verkopen, dan kun je voor de inkoop van de kaartpins een kortingscode aanvragen. Hiermee kun je dan met heel veel voordeel gewoon bestellen in onze shop. Snel en eenvoudig!

Interesse? Stuur dan een email naar: info@kaartpin.nl, en geef hierin de volgende informatie:

-De bedrijfsnaam inclusief de naam van je website, omschrijving van je bedrijf en producten.

-Bedrijfsgegevens en KVK nummer.

Wanneer je (web)winkel is goedgekeurd, ontvang je direct de kortingscode waarmee je dan ook meteen kunt bestellen. De bestellingen worden netjes verpakt verzonden binnen 2 werkdagen. Voor de grote bestellingen duurt het uiteraard wat langer omdat we alles met de hand fabriceren. Ontdek nu zelf de kaartpin, het is het ideale toonbank cadeautje. Wil je zelf het verkoop succes ervaren in je winkel, bestel dan nu direct het kaartpin starterts pakket.

Algemene voorwaarden Retailers: De Algemene voorwaarden van de webshop zijn hier ook van toepassing. In de productomschrijving graag "High5Wood" vermelden. Je mag de productfoto's uit onze shop gebruiken, ook op social media. Een tag in de foto zou leuk zijn....

Display voor 20 kaartpins

Wordt geleverd met 40 van de best verkochte kaartpins uit de shop (dus compleet geleverd, 1 x houten display geschikt voor 20 kaartpins, 40 x kaartpin, 40 x handleiding en een aantal visitekaartjes. ) Ideaal voor op de toonbank.

Ook verkrijgbaar het display zonder kaartpins

Display voor 14 kaartpins

Wordt geleverd met 28 van de best verkochte kaartpins uit de shop (dus compleet geleverd, 1 x houten display geschikt voor 14 kaartpins, 28 x kaartpin, 28 x handleiding en een aantal visitekaartjes. ) Ideaal voor op de toonbank.

Wordt nu retailer en ervaar het suc6.